TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSEHDOT

Voimassa 6.6.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myydään Walona Dogs nimisen verkkokaupan kautta, Walona Talo Oy/ y-tunnus 2993133-5 . Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.walonadogs.com ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa näkyy tilauksen sisältö ja laskun loppusumman.

Maksutavat

Maksaminen tapahtuu pankkikorttien tai Paypalin välityksellä

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme tilaukset Postilla kotimaahan ja myös ulkomaille suoraan asiakkaan postilaatikkoon. Toimituskulut ovat 4.90e. Postitamme tilauksen 1-9 arkipäivän kuluessa tilauksesta kirjeenä, ilman seurantaa. Postin kulku vie 2-5 arkipäivää.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palauta tuote tavallisessa kirjekuoressa/kirjeenä ja toimita se suoraan postilaatikkoon.. Asiakas maksaa palautukseen tarvittavat postimerkit. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: •Nimesi ja tilauksesi numero.  Hyvitämme tuotteen hinnan, kun palautuksen saavuttua meille. Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, tee uudesta tuotteesta tilaus verkkokaupan kautta. Näin vaihto tapahtuu nopeiten. 

Palautusosoite: Kaisa Palmu / Walona Dogs Kaakkurinkaari 16 37630 Valkeakoski

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan Paytrailin kautta samalle maksutavalle, jolla tilaus maksettiin. 

 

Ongelmatilanteet kuljetuksen ja viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen walonadogs@gmail.com tai postitse: Kaisa Palmu / Walona Dogs Kaakkurinkaari 16 37630 Valkeakoski. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Walona käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Vastuunvapautus

Walona Dogs testaa tuotteidensa turvallisuuden ja kestävyyden niiden tarkoituksen mukaisessa käytössä. Tilaajalla on kuitenkin vastuu tuotteen sopivuudesta, asianmukaisesta käytöstä ja turvallisuudesta. Kun tilaat tuotteita Walona Dogs verkkokaupasta sitoudut ottamaan täyden vastuun tuotteen käytöstä ja turvallisuudesta. Walona Dogs ei ole vastuussa tuotteen käytöstä ja sen aiheuttamista mahdollisista vahingoista missään tapauksessa.